Skip to content

Poziv na konferenciju: “Položaj mladih u Hrvatskoj u odnosu na aktivaciju i uključenost u lokalnoj zajednici“

Poštovani,

ovim putem Vas pozivamo da svojim dolaskom pridonesete održavanju regionalne konferencije “Položaj mladih u Hrvatskoj u odnosu na aktivaciju i uključenost u lokalnoj zajednici“ koju organiziramo u sklopu projekta “Mreža za aktivaciju mladih”.
 
Cilj konferencije je predstaviti provedeno istraživanje o položaju mladih u kojem su sudjelovali mladi iz cijele Hrvatske s posebnim naglaskom na područja Zagrebačke, Koprivničko – križevačke i Sisačko – moslavačke županije te svim zainteresiranima pružiti priliku da izraze svoje mišljenje o položaju mladih u Hrvatskoj.
 
Projekt “Mreža za aktivaciju mladih” provodi Udruga Zamisli u partnerstvu s 15 organizacija civilnog društvaEkonomskim institutom u Zagrebu i Pravnim fakultetom Sveučilišta u Splitu. Svrha projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta, koji će također biti predstavljen na konferenciji, provodi se istraživanje osobnih razloga, ekonomskih i pravnih prilika koji utječu na aktiviranje mladih te mapiranje statusa quo unutar sektora mladih.

Početni rezultati istraživanja bit će predstavljeni na regionalnim konferencijama kako bismo u suradnji s osobama koje rade s mladimadonositeljima odlukaudrugama koje programski djeluju u korist mladih te mladim osobama utvrdili prioritete za nastavak daljnjih istraživanja vezanih uz aktivaciju mladih u zajednicu.

Regionalna konferencija za sudionike iz Zagrebačke, Koprivničko – križevačke i Sisačko – moslavačke županije će se održati 28. travnja 2021. od 10 do 16h u ugodnom ambijentu naših domaćina KUD-a Čiče i društvenog centra Novo Čiče, Velikogorička 147, Novo Čiče, Velika Gorica, Zagrebačka županija. 
 
Provedba konferencije bit će prilagođena epidemiološkim prilikama, uz mogućnost korištenja zaštićenog prostora ali otvorenog tipa, predviđeno je sudjelovanje 25 sudionika uz mogućnost i hibridnog sudjelovanja putem aplikacije ZOOM.
Sudionicima za dolazak iz gore navedenih županija bit će omogućena refundacija putnih troškova.
Prijavu sudjelovanja možete izvršiti na sljedećoj poveznici do 22. travnja 2021.  PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE

Program će Vam biti pravovremeno poslan.

Radujemo se prijavama i vidimo se na konferenciji.

Za sva pitanja, dodatne informacije i daljnju komunikaciju stojimo na raspolaganju.

You may also like...